27 квітня у Києві на станції метро "Арсенальна" помер пасажир. У нього стало серце, поки він спускався на ескалаторі.

Про це повідомляє портал Vgorode.

"У загиблого було хворе серце, про це є медичний висновок", - повідомила Юлія Мусташ, начальник прес-служби столичної міліції.

Читайте також: На станції метро "Либідська" пасажир впав під потяг

Прес-служба метрополітену підтвердила інформацію, додавши, що до моменту прибуття лікарів 57-річний чоловік ще був живий, проте медикам не вдалося його врятувати.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, у вересні 2014 року під рейки на станції метро "Хрещатик" потрапила молода пара. В результаті інциденту вони залишилися живі.

У тому ж місяці, 15-річний хлопець вирішив покататися на потязі метро, ​​вчепившись за останній вагон. На перегоні між станціями "Лівобережна" і "Дарниця" киянин не втримався і на величезній швидкості зірвався з поїзда.

Нагадаємо, що 27 грудня 2014 року в Київському метрополітені покінчила життя самогубством жінка.

5 січня 2015 року двоє підлітків 14 років каталися на даху вагона метро, ​​в результаті чого один з них впав на рейки. Хлопчик отримав незначні пошкодження.

5 квітня цього року на станції метро "Либідська" чоловік кинувся на рейки та загинув від отриманих травм.