Вчора в Сумах відбувся конкурс краси серед учнів педагогічних університетів. За титул містера- і міс-учитель боролися сім пар з різних навчальних закладів.

Учасники підготували відео-звернення, в яких розповіли про свої хобі та захоплення. Глядачі змогли побачити конкурсантів у різних образах і насолодитися несподіваними нарядами для вечірнього дефіле.

Традиційним був конкурс запитань, в якому студенти проявляли свою кмітливість. Потім конкурсанти виконали танець в ковбойському стилі.

Читайте також: Грузинка завоювала титул найкрасивішої українки

Перемогу серед дівчат здобула студентка фізико-математичного факультету Мельникова Олена, а першою віце-міс стала Валентина Солдатенко. З-поміж хлопців найкращий - студент історичного факультету Віталій Мумінджанов, а перший віце-містер Сергій Антошенко.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Приз глядацьких симпатій завоювали Владислав Первухін та Ірина Горобченко.

Серед уболівальників провели конкурс, хто найактивніше підтримує "своїх". Переміг Інститут педагогіки і психології.