30 квітня близько 3 години ночі у шосткинському міліцію надійшло повідомлення про неприємний запах.

Про це поінформувала помічник начальника міліції у зв'язках із громадськістю та ЗМІ Тетяна Міняйло.

За її даними, з одного з підприємств міста "вивозили якусь речовину, під час руху відкрився люк, і це речовина розсипалась". На місце події виїхали правоохоронці та співробітники ДСЧС. Рятувальники на місці події провели ряд дій.

Як повідомила начальник управління з надзвичайних ситуацій міськради Ольга Ткаченко, сьогодні відбулося засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Наразі з'ясовують небезпеку для населення та необхідність додаткового реагування з боку рятувальників.

Також Ольга Ткаченко додала, що з'ясовують, яку саме за речовину було розсипано. Джерело ресурсу Шостка.INFO стверджує, що судячи із запаху, це пестициди.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Слід від речовини з нудотним запахом веде від воріт одного з підприємств у районі Ображеєвки. Він тягнеться Лазарівкою й закінчується в кар'єрі біля очисних споруд водоканалу.