Сьогодні близько 6 години ранку до чергової частини Шевченківського районного управління столичної міліції надійшло повідомлення, що під вікнами неподалік будинку лежать тіла невідомих.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України.

Правоохоронців повідомили медики з місця події.

Вже на місці працівники міліції встановили, що померлі - 43-річні брати. Вони мешкали в будинку, біля якого їх і знайшли.

На тілі братів-близнюків були виявлені пошкодження, які характерні для падіння з висоти.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Правоохоронці також оглянули помешкання чоловіків. В квартирі всі речі були на своїх місцях, слідів безладу не помічено. Біля відчиненого вікна на балконі правоохоронці помітили стілець.

Журналістам "Знай" у міліції розповіли, що брати мешкали на 8 поверсі панельної багатоповерхівки на столичній Татарці.

"Вдалося встановити, що жили вони вдвох. Сімей не було. Про психічні захворюваннях теж не можемо говорити, оскільки цьому поки немає підтвердження", - розповіли в главку столичної міліції.

Сусіди повідомили правоохоронцям, що брати були відлюдкуваті та ні з ким не спілкувались.

Слідчий відділ відкрив кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "самогубство".