Сьогодні бойовики протягом дня проводили атаки на позиції українських військових в районі Широкиного. Про це повідомив прес-офіцер сектору "М" Дмитро Горбунов.

Противник використовував пістолети, кулемети, автомати і гранатомети різних модифікацій. В результаті атаки осколкове поранення отримав боєць батальйону "Донбас" 1987-го року народження. Його відразу ж доставили в лікарню Маріуполя, медики повідомляють, що його стан стабільно критичний.

Читайте також: У зоні АТО зафіксовано бойове зіткнення і 32 обстріли

Прес-центр АТО повідомив, що терористи сьогодні 35 разів порушували режим дотримання припинення вогню, у тому числі 14 разів застосовували міномети. Крім того, сепаратисти провели 11 обстрілів позицій українських військ уздовж лінії розмежування з автоматичних, ручних гранатометів і зі стрілецької зброї.

На Донеччині бойовики інтенсивно обстрілювали бійців АТО біля Авдіївкі. При цьому використовували протитанкові гранатомети, 82 и 120 міліметрові мінометі, а також артилерію калібру 122 и 152 міліметри.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще