Ситуація на сході України залишається напруженою.

Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

Бойовики 28 разів порушували режим дотримання припинення вогню та 14 разів застосовували важке озброєння, у тому числі - реактивну систему залпового вогню "Град". Також вони спровокували одне бойове зіткнення.

В Донецькій області бандформування обстрілювали 120-мм мінометами позиції українських військ біля населених пунктів Широкине, Гранітне, Опитне та Авдіївка. Тричі під обстріл попали Піски. З артилерії калібру 122 міліметри російсько-терористичні війська накрили вогнем район Карлівки, Опитного та Авдіївки,

Неподалік Авдіївки позиції сил АТО 15 хвилин обстрілювали із реактивної системи залпового вогню БМ-21 "Град". Всього було випущено 40 снарядів. Втрат серед військовослужбовців немає.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Біля опівночі в районі Мар'їнки бійці українського опорного пункту вступили у бій з розвідувально-диверсійною групою противника. Злочинці вели вогонь із автоматичних гранатометів і стрілецької зброї. Українські військові відбили напад та відкинули злочинців.

В Луганській області бойовики бандформування обстрілювали із автоматичних гранатометів і стрілецької зброї позиції сил АТО біля населених пунктів Щастя і Золоте-4.

Також було зафіксовано проліт двох безпілотників противника неподалік Широкиного і Опитного.

Раніше стало відомо про потужні обстріли та сильні вибухи у деяких районах Донецька. Російське МЗС одразу ж звинуватило у них українські сили.