3 травня, у Києві загинув кримський журналіст і редактор сайту Крим.Реаліі Геннадій Михайличенко.

Про це написав головний редактор видання Володимир Притула на своїй сторінці в Facebook.

"В неділю внаслідок трагічного нещасного випадку під Києвом загинув наш колега, кримський журналіст, редактор сайту Крим.Реалії, філолог-науковець Геннадій Михайличенко. Він залишив дружину з трьома талановитими дітьми, безліч корисних справ і добру пам'ять про себе. Таким і пам'ятатимемо його - добрим, усміхненим, безвідмовним", ідеться у повідомленні.

Читайте також: Загинув брат Олександра Клименка - ЗМІ

Геннадій Михайличенко закінчив Сімферопольський державний університет. Працював викладачем у Кримському інституті МВС і Кримському інженерно-педагогічному університеті. Був журналістом та керівником проекту "Українська мова онлайн для Криму".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Торік, після анексії півострова, переїхав до Києва з дружиною і трьома дітьми.

Середня дочка Геннадія - Христина Михайличенко - нещодавно здобула перемогу на міжнародному конкурсі піаністів у Голландії, стала єдиною дитиною, яка одержала біометричний закордонний паспорт з рук президента України Петра Порошенка.

"Саме йому завдячую всім своїм знанням та любов'ю до літературознавства. Він так багато всього зробив та ще мав зробити, виховав прекрасну донечку, яка прославляє тепер Україну у всьому світі. Кримський українець...", - написала у коментарях колишня студентка Геннадія.

Похорон журналіста запланований на 7 травня.