В Ізмаїлі Одеської області вчора на вулиці Радянській автомобіль Nissan на великій швидкості влетів у дерево. В результаті інциденту загинув 25-річний пасажир машини Микола, а 23-річний водій перебуває в реанімації.

"Я втратила друга і брата", - поділилася сестра загиблого Євдокія Кулава.

Користувачі соціальних мереж повідомили, що машина влетіла в яму правим колесом, через що воно лопнуло і зламалось. Авто почало нести боком, пізніше відкинуло на слизьку траву. Водій не встиг загальмувати і врізався в дерево.

Читайте також: На Кіровоградщині автобус злетів з мосту (фото)

Міліціонери оперативно приїхали на місце події, всі учасники ДТП до того моменту ще були живі. Машину сильно сплюснуло від удару, що рятувальникам довелося визволяти пасажирів за допомогою гідравлічного інструменту.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що 28 квітня в центрі Одеси вантажівка провалилася під асфальт, водій зміг витягнути машину з ями за допомогою домкрата.