На південному березі Криму розпочався курортний сезон. Традиційно, травневі свята є репитіцією майбутнього літнього выдпочинку. Кримчани в соціальних мережах продемонстрували непідготовлені до прийому гостей пляжі.

"Курортний сезон розпочався 1 травня. Це повний аут" - пише мешканець Партеніту Андрій Ярков. На його фотознімках – гори сміття на пляжах, роздовбаний асфальт, іржаві навіси та вигорівші кафе.

Селище Партеніт входить до міського округу Алушти.

"У розпорядженні місцевого санаторію "Крим" опинилася уся берегова полоса, на яку загородили вхід. Місцевим жителям залишили 70 метрів біля моря. Пускали тільки за пропискою у паспорті – з 8 до 18. Гостей до моря не пустили", - поскаржилися у соціальних мережах мешканці Партеніту.

Про обмежений доступ до моря також повідомив місцевий сайт "partenit-kpo.org", але за декілька годин публікації на сайті виявилися недоступними.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Мабуть, вхід на сайт теж за паспортами", - пожартував у соціальних мережах житель Партеніту Антон Широкін.