Російському музиканту Андрію Макаревичу погрожують смертю за зйомки в роликах українського телебачення, присвячених Дню Перемоги.

"Ну як - "загрожують". Помаленьку проговорюються: мовляв, "дограється, що скоро в Москві з'явиться міст його імені" (кінець цитати). "Фашисти майбутнього будуть називати себе антифашистами" - навряд чи автор цієї фрази, неабияк вже потасканої, міг припустити, наскільки правдивою вона виявиться", - пише російське видання "Собеседник".

У матеріалі пишуть: "Людина згадала про загиблих у Другій світовій і затаврувала Гітлера. За це йому погрожують вбивством люди, які називають себе антифашистами. Тому що він згадав загиблих і насварив Гітлера не в тій країні і не на тому телебаченні ".

Читайте також: Макаревич розповів в українському ролику про Гітлера (відео)

Нагадаємо, Макаревич знявся в ролику до Дня пам'яті та примирення під назвою "Щоб пам'ятали". Ролик вже можна побачити в ефірі українських каналів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще