На сайті міської ради Алчевська опублікували заяву про вихід з "ЛНР". Про це повідомляє Lugansk News Today в Twitter. Заява опублікована від імені патріотів міста.

"Патріоти Алчевська заявляють про вихід нашого міста зі складу ЛНР! Ми не хочемо підкорятися Плотницьком і його банді! Нам набридла ця безглузда і нещадна братовбивча війна. Алчевці хочуть миру, свободи і добробуту для своїх дітей. Нічого з цього ЛНР забезпечити не може", - йдеться в заяві.

Крім того патріоти відзначають, що їхні "найкращі сини гинуть заради збагачення Плотницького і його ляльководів, які цинічно грабують наш рідний край".

"Немає ніякої народної республіки. Нас всіх обманом перетворили на рабів, позбавили зарплат, надій, майбутнього і перспектив. Ми у відчаї і готові увійти до складу України на умовах амністії", - йдеться в тексті заяви.

Однак, згідно з пізнішими повідомленнями, після появи цього повідомлення, на сайті міськради почалися DDoS-атаки.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще