Сьогодні у Львові на Пагорб Слави прийшов чоловік з георгіївською стрічкою. Активісти ВО "Свобода" швидко відреагували на подію і зірвали стрічку.

"Проти цієї георгіївської стрічки наші хлопці майже рік воюють на Донбасі", - зазначив активіст.

Читайте також: В Одесі міліція затримує за футболки з Бандерою

Водночас глава фракції ВО "Свобода" у міській раді Любомир Мельничук на своїй сторінці в Facebook повідомив, що активісти "пригостили" головного комуніста області Олександра Калинюка кефіром, тому він не прийде на свято.

"Калинюк погрожував всьому Львову, що він витягне червону шмату і георгіївські стрічки. Тому свободівці "пригостили" його кефіром. Відтак, Калинюк передумав кудись йти, відповідно, провокації не відбулися", - заявив Мельничук.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Керівник "антифашистського комітету" Львівської області повідомив, що не може вийти з дому через те, що дверний замок невідомі залили клеєм, а активісти ВО "Свобода" чекають на сходовій клітці його квартири.

Нагадаємо, що акції до Дня перемоги в місті проходять на Марсовому полі і Пагорбі слави. Міська рада схвалила проведення двох акцій, який посилено охороняють правоохоронні органи, міська "Самооборона" і бійці Національної гвардії.