Кохана російського актора Олександра Домогарова Лариса Чернікова перенесла інфаркт і на даний момент знаходиться в комі. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі повідомила її сестра Кіра.

Дівчина розповіла, що кілька років тому її успішній сестрі поставили серйозний діагноз - лімфому, з чого і почалися її проблеми зі здоров'ям.

Читайте також: Шахраї вкрали у Демі Мур суконь на $ 200 тисяч

Друзі Домогарова раніше розповідали, що актор познайомився з коханою в салоні літака. ЇХ пов'язували зворушливі романтичні відносини. Кіра Чернікова розповіла про реакцію артиста на стан здоров'я її сестри.

"Саша ніколи не відвертався від неї і теж, як міг, підтримував. Може, зараз у нього просто опустилися руки. І ми його розуміємо. Я тримаюся і вірю лише завдяки наполегливості мами, яка не здається і бореться разом з лікарями за життя Лариси", - говорить Кіра Чернікова.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, що Олександр Домогаров був одружений чотири рази.