Редакція кримськотатарського телеканалу ATR знову працює у звичному режимі в Сімферополі. Про це повідомила заступник гендиректора каналу з інформаційної політики Лілія Буджурова.

Під час перерви знімальна група готувала документальні відео про кримських татар, про депортацію та дітей війни, щоб запустити їх в ефір після відновлення роботи. Канал планує працювати в минулому режимі - випускати по 12 сюжетів на день.

Матеріал по темі: У Криму заарештували оператора каналу ATR

"Ми вибрали формат інформування на нашому сайті. ATR публікуватиме сюжети у форматі real time news. У російському законодавстві є і в цьому обмеження", - зазначила Буджурова.

Тим не менш, у каналу немає акредитації.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Нас не скрізь пускають, акредитуватися до кримського парламенту або ради міністрів не виходить", - розповіла Буджурова.

Нагадаємо, що 1 квітня телеканал припинив роботу через численних відмов Роскомнадзора в реєстрації за російським законодавством.