Сьогодні місцеві жителі Бердянська вийшли на головну площу міста з вимогою відставки мера Олексія Бакая. Городяни і воїни АТО дорікають міському голові в корупції, розбитих дорогах і шахрайстві в бюджеті.

Нагадаємо, що солдати спецпідрозділу МВД "Берда" двічі переривали сесії міської ради, вривалися в будівлю і вимагали негайної відставки Бакая.

"Ми дуже хочемо зміни влади. Просто терпіти це свавілля немає сил. В Україні все змінюється, а ми стоїмо на місці і причиною є стара влада, яку необхідно було знести разом з режимом Януковича. Нинішні представники міської ради - колишні регіонали, а в разі збройного конфлікту і сепаратизму на Донбасі це не прийнятно", - розповів "Знай" учасник акції протесту Сергій.

У той же час масштабний мітинг з цього питання запланований на 12 травня на 12 годину дня.

Читайте також: Стали відомі причини спроби перевороту в Бердянську

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Активіст Майдану, боєць АТО Віталій Олешко на прізвисько "Сармат" закликав жителів підтримати 12 травня відставку міського голови Бердянська Олексія Бакая та секретаря міської ради Ірини Купцової. План роботи міської адміністрації він бачить у тому, щоб призначити з числа діючих депутатів нового секретаря, який буде виконувати і функції в.о. міського голови до нових виборів.

Представники ВО "Свобода" наполягають також на тому, щоб разом з мером і секретарем змінили і нинішній склад Громадської ради.