10 травня із 18:00 сепаратисти обстрілювали Піски, Щастя, Кримське, Станицю Луганську, Широкине та інші українські позиції, використовуючи важкі види озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На Донецькому напрямку російсько-терористичні угрупування гатили із 120 мм мінометів по Пісках. А близько опівночі там відбувся бій із диверсійно-розвідувальною групою бандитів. Стріляли загарбники і по шахті Дутовка", - розповів речник АТО Леонід Матюхін.

Читайте також: Геращенко хоче заборонити "колорадську"стрічку

В районі Луганська злочинці обстрілювали українських військових у Щасті та Кримському. Терористи намагались знищити вогнем ТЕС міста Щастя. Також обстріляли Станицю Луганську із гранатометів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Припинилось відносне затишшя на Артемівському напрямку: із мінометів велися обстріли по Ленінському та Майорському з боку сепаратистів. Протитанкові керовані ракети та великокаліберні кулемети бандити застосували в районі Лозового.

Широкине обстрілювали 120-мм мінометами.

Звечора активізувалась і аеророзвідка. Ворожі безпілотники зафіксували над Широкиним, Маріуполем, Володарським, Орловським, Павлополем, Ломакіно, Піщевиком, населеним пунктом Мангуш.