Голівудський актриса Кейт Бланшетт дала інтерв'ю журналу Variety, в якому зізналася, в нетрадиційній сексуальній орієнтації. Артистка заявила, що її життя схоже на пригоди героїні фільму "Керол", де її партнеркою стала відома молода актриса Руні Мара.

У новому фільмі, який зняли за романом Патриції Хайсміт "Ціна солі", Бланшет знову грає літню заміжню жінку, яка закохалася в юну продавщицю. Артистка заявила, що їй легко даються такі ролі, бо сама не раз відчувала потяг до жінки. Також для переконливості її гри в кінострічці актриса прочитала безліч книжок про лесбійське кохання і ретельно вивчила проблему ерогенних зон жінки.

"Я думаю, що чимало жінок живуть як моя героїня Керол, пригнічуючи потребу висловитися", - розповіла Бланшет.

У той же час вона відзначила, що новий фільм "Керол" знятий більш стримано ніж її попередні роботи.

Читайте також: Картину Пікассо продали за рекордну суму

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що Кейт Бланшетт народилася в Австралії, вона заміжня за Ендрю Аптоном, художнім керівником Sydney Theatre Company. Подружжя має чотирьох дітей: трьох синів і дівчинку Едіт, яку пара удочерила в цьому році.