Українська розвідка дізналася, що в Макіївці терористи встановили дві "Точки-У". Про це повідомляє прес-центр АТО.

Керівник АТО Сергій Галушко на брифінгу в Краматорську заявив, що сепаратисти ретельно приховували від місцевих жителів цей факт. Одна військова колона вирушила в Нижню Кринку, друга залишилася в лісовому масиві. Офіцер наголосив, що Мінські домовленості забороняють використання такого виду військової техніки.

"Там у жителів, які випадково з'являлися поруч, забирали мобільні телефони, незаконно утримували людей в так званій" поліції ", - підкреслює Галушко.

Також з 11 по 12 травня через пропускний пункт Ізварине в сторону Краснодона та Свердловська пройшли п'ять ворожих танків, два Гради, дві БМП, і кілька Смерчів. Терористи розмістили бойову позицію в районі будівельного заводу міста.

Читайте також: Бойовики обстріляли Піски з важкої артилерії

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сьогодні сепаратисти продовжили атаки на бойові позиції українських військових на Донецькому напрямку. Бойовики застосували міномети різного калібру, зенітні установки, гранатомети і кулемети для обстрілу Маріїнки, Опитного, Пісок, Красногоровки і Авдіївки. На Луганському напрямку ситуація відносно спокійна, зафіксовано один обстріл в районі Кримського.