Фанати творчості легендарного Енді Ворхола зможу позмагатися за його колекцію Polaroid-знімків на торгах, організованого аукціонним будинком Sotheby's. У серію увійшли селф-фото Енді в різнокольорових перуках і з яскравим макіяжем. На продажу також виставлені фотопортрети Лайзи Міннеллі, Дайани Росс і колишніх дружин Міка Джаггера.

"Напевно, не існує людини, який не хотів би отримати у себе на стіні селфі головної персони в історії поп-арту Енді Уорхола. Тим паче, що він лемківського походження, тобто наш, український. Я б дуже хотів взяти участь в аукціоні, щоправда, для цього мені знадобитися всього кілька десятків тисяч доларів, але головне ж, що шанс є. Головне, щоб аукціон був в онлайн режимі", - розповів "Знай" дизайнер Кирило.

Знімки вже розміщені на сайті eBay. Колекція фотографій знаменитостей оцінюється в 40-60 тисяч доларів. Цікаво, що за селфі Уорхола доведеться викласти значно більшу суму - 250 тисяч доларів. Цікаво, що відверті фото Кім Кардаш'ян за вартістю не поступаються знімкам художника.

Читайте по темі: Жовто-синє полотно продали на аукціоні за $ 46 мільйонів

Нагадаємо, що справжнє ім'я Уорхола - Андрій Воргола, він народився в родині етнічних українців - Ондрея та Юлії Варголів, які емігрували до США.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще