Помічник держсекретаря США з європейських та євразійських справ Вікторія Нуланд у Москві відвідала один з ресторанів, де скуштувала пельменів зі сметаною. Компанію їй склав посол США в Росії Джон Теффт. Фотографія обіду розміщена в офіційному акаунті американського посольства в Twitter.

"Нуланд і посол Теффт насолоджуються пельменями зі сметаною (улюблена страва Теффта) перед завтрашньою зустріччю", - пояснюється в замітці до фотографії.

Вікторія Нуланд прибула до Москви після свого візиту до Києва. У російській столиці вона, зокрема, обговорить подальші кроки в ході реалізації мінських угод.

Американська дипломатична місія заявляла, що надає великого значення візиту помічниці держсекретаря до Москви, зазначивши, що головною темою переговорів із її участю буде ситуація в Україні.

Читайте також: Американці відкрили ресторан із їжею зі смітника

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Напередодні у Києві Нуланд заявила, що США готові посилити свою участь у врегулюванні ситуації на сході України.