На 68-му кінофестивалі в Каннах Наталі Портман вразила публіку відвертим вбранням і прекрасною фігурою.

На прес-конференцію і традиційний фотоколл, присвячений її режисерського дебюту, Портман прийшла в незвичайному вбранні, яке тут же привернуло до себе загальну увагу.

Актриса вбралася в коротке мереживне плаття від Dior. Помахавши рукою фотографам, Наталі кокетливо повернулась до камер спиною, продемонструвавши атласну чорну нижню білизну, яка просвічувала крізь тонку тканину.

Під яскравим сонцем Канн шифон став абсолютно прозорим, дозволяючи учасникам фотоколаж безперешкодно милуватися красивою фігурою зірки.

Читайте також: Стала відома програма Каннського кінофестивалю

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Для акторки фестиваль у Каннах став особливим. Вона дебютувала в якості режисера, представивши свою роботу "Повість про любов і пітьму" (A Tale of Love and Darkness).

Фільм знятий повністю на івриті за однойменним бестселером Амоса Оза. Картина розповідає історію родини, яка переживає непрості події в епоху формування Ізраїльської держави. Наталі Портман не тільки виступила режисером стрічки, але й виконала в ній головну роль.