З 12 червня у Києві відкривається "Школа мерів" - проект Києво-Могилянської бізнес-школи. Організатори стверджують, що готові навчити всіх охочих керувати містом та чекають на своїх уроках мера столиці Віталія Кличка.

"Навчати будемо безкоштовно. Загалом курс розрахований на 53 особи. Претенденти можуть подати заявки до 31 травня. Обов'язкова умова для майбутніх учасників – мати 21 рік, вищу освіту та певні досягнення у суспільно-політичному житті. Перед початком курсу кожен з учасників напише твір на тему: "Яким я бачу своє місто"", - каже менеджер проекту Катерина Дідик.

Три дні на тиждень майбутні мери вивчатимуть у Києво-Могилянській академії стратегічне управління, менеджмент, бюджетоутворення тощо.

"Курс закінчиться у кінці серпня. А далі учасникам буде запропоновано стажування в одній з країн Вишеградської групи (Польша, Чехія, Словаччина, Угорщина. - "Знай")", – пояснює Дідик.

Проїзд, проживання та харчування під час стажування за кордоном учасникам проекту доведеться оплатити власним коштом.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Курс триватиме до жовтня. По його закінченні організатори обіцяють, що учасники зможуть взяти участь у виборах мера будь-якого міста в Україні.