Сьогодні з самого ранку і до 18.00 години терористи обстрілювали бойові позиції українських військових на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр АТО.

На Донецькому напрямку бойовики для атак на Водяне, Піски та Авдіївку використали артилерію, міномети та стрілецьку. Бійців АТО обстрілював снайпер.

Бойовики обстріляли населений пункт Щастя на Луганському напрямку з мінометів 122 калібру. У бік Золотого працювали автоматичні станкові гранатомети та стрілецька зброя.В цьому районі також стріляли снайпери.

Традиційно терористи атакували Широкине з танку, мінометів 82 та 122 калібру, автоматичних станкових гранатометів, стрілецької зброї. На Артемівському напрямку з автоматичних станкових гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї злочинці стріляли по Кіровому, Ленінському, Майорському та Попасній.

Матеріал по темі: СБУ заблокувала мільйони "міністрів" ДНР та ЛНР

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Безпілотні літальні апарати сепаратистів зафіксували у небі за напрямками Щастя – Геєвка та Донецьке – Сміле.