Кримські комуністи влаштували акцію протесту проти "єдиноросів-регіоналів" в Криму. Він відбувається з дозволу окупаційної влади півострова, передає "Цензор.НЕТ".

Мітингувальники скаржилися на зростання цін, відсутність роботи і туристів в Криму. Комуністи закликали президента Росії Володимира Путіна вирішити проблеми кримчан.

Кримчани нарікали на відсутність ліків в аптеках, негуманний і корупційний характер путінської "безкоштовної медицини", яка зараз впроваджується в Криму.

Читайте також: Священики Московського патріархату тікають з України

Надто учасників мітингу стурбувала тотальна відсутність відпочивальників, адже туристи приносять велику частку доходів для місцевих мешканців.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Окупаційна влада, за словами мітингувальників, здійснює репресії за будь-які вияви невдоволення або ж за участь у акціях протесту.

Цікаво, що демонструючи невдоволення кримською владою, комуністи у властивій їм манері демонстрували відданість особисто Путіну. Це було помітно за написами на їхніх плакатах і лозунгами мітингувальників.