20 травня із 18:00 сепаратисти обстрілювали щогодини українські позиції у Донецькому напямку із мінометів та артилерії заборонених Мінськими угодами калібрів.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Обстріляли Авдіївку, Опитне, шахту Бутовка, Красногорівка, Кам'янка, Старогнатовка, Піски, Водяне, Мар'їнка. Протитанковий ракетний комплекс обстріляв Гранітне", - ідеться в повідомленні.

Використовуючи міномети, гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю бойовики вели вогонь по населених пунктах Луганське, Лозове, Кірово, Ленінське, Майорськ.

Читайте також: Жінки з Міноборони передали бійцям АТО вишиванки

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На Маріупольському напрямку з окупованого терористами населеного пункту Соханка стріляла артилерія загарбників по Широкиному. Більшість снарядів лягло на бойові позиції незаконних збройних військових формувань та на нейтральну територію.

У Луганській області обстріляли Щастя та Станицю Луганську.

"Безпілотники злочинців з'являлися у небі над нашими позиціями 16 разів", - розповів речник АТО Леонід Матюхін.