Сьогодні на територію України заїхали вантажівки 27 гуманітарного конвою Росії. Традиційно одна колона вирушить до Донецька, інша - до Луганська.

"На двох прикордонних пунктах пропуску Донецьк і Матвєєв-Курган завершено митне оформлення вантажів. Всі машини пройшли митний і Прикордонний контроль в установленому порядку, перетнули кордон і почали рух в пункти призначення", - сказав представник МНС РФ.

Російська сторона стверджує, що більше 100 автомобілів везуть для жителів Луганської та Донецької областей предмети першої необхідності і продукти харчування, зокрема, м'ясні, рибні, молочні консерви, пшеничне борошно.

Нагадаємо, що МЗС України пропонував Росії доставити гуманітарну допомогу жителям Донбасу через пропускні пункти в Харківській області. Тим не менш, російська сторона ігнорує такі пропозиції, також представники міжнародного Червоного Хреста не мають інформації про вміст конвоїв. У Генштабі неодноразово заявляли про те, що Росія в складі гумнковоїв привозить терористам військову техніку та боєприпаси.

Матеріал по темі: П'яний росіянин спалив меморіал Перемоги

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще