У селищі Миколаївка Волноваського району загинув 13-річний хлопчик. Нещасний випадок стався на покинутій фермі,

Про це повідомляє прес-служба УМВС Донецької області.

13-річний хлопчик ввечері разом з однолітками перебував на покинутій фермі. Вона знаходиться в аварійному стані. Підлітки гралися та кидали камінці по будівлі, яка була майже зруйнована.

Раптово одна з бетонних плит впала на одного з хлопців. В результаті він отримав травму голови.

Зупинити плиту змогла тільки велика кількість цегли, що знаходилася на землі. Вона не придавила школяра, але ускладнила доступ до постраждалого.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читайте також: П'яний водій збив двох школярів на Полтавщині

Через деякий час один з підлітків повідомив дорослим про випадок. Хлопця витягли з-під завалів батьки та медики, які прибули на місце події.

Працівником місцевої селищної амбулаторії, після огляду, встановили попередній діагноз - перелом основи черепу, набряк головного мозку. Хлопець перебував без свідомості. Його не вдалося врятувати. Хлопчик помер по дорозі в лікарню.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань з поміткою "Нещасний випадок". Правоохоронці встановлюють обставини цієї трагедії.