У Білгороді-Дністровському Одеської області отримав два кульові поранення начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Максим Генов.

Це сталося, коли він намагався втихомирити хуліганів в популярному міському нічному клубі "Клумба". За словами товаришів по службі Генова, він і ще двоє його товаришів заскочили в клуб повечеряти після зміни.

"За сусіднім столом сиділа група придністровців, які сильно шуміли. Коли міліціонери попросили їх заспокоїтися, ті послали їх на три букви. Тоді Генов і товариші попросили їх вийти на вулицю, щоб поговорити", - пояснили колеги.

За їхніми словами, вже біля входу один із хлопців дістав пістолет і зробив кілька пострілів в Генова, поранивши його в живіт і ногу. При цьому правоохоронцям вдалося вибити зброю з рук іншого хулігана, який також збирався відкрити вогонь.

Прибулий наряд ППС затримав ще одного зловмисника, але той, хто поранив міліціонера, зумів сховатися. Наразі його оголосили в розшук.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Читайте також: У Одесі міліціонер обміняв себе на двох заручників

Слідчі встановили, що бандити користувалися пристроями для відстрілу патронів з гумовими кулями "Сталкер 914". Завдяки щасливому випадку, поранення в живіт виявилося не важким - куля пробила ремінь і застрягла в шкірі, не пошкодивши органи.

Зараз Генова оперують в Одесі.