У Відні завершилося голосування, яке визначило переможця міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2015. У першу трійку конкурсу увійшли Швеція, Росія та Італія. Австралія посіла 5 місце, а господиня-Австрія - останнє.

Про це повідомляє УНІАН.

Перше місце зайняв Монс Зальмерлев зі Швеції з піснею Heroes. Шведський співак дізнався про свою перемогу ще до кінця голосування, оскільки лідирував із значним відривом від другого.

Друге місце посіла представниця Росії Поліна Гагаріна із піснею A Million Voices.Третє місце - учасники з Італії, група Il Volo з піснею Grande Amore.

Читайте також: Стали відомі 27 фіналістів Євробачення

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Четверте місце - Лоїк Нотет (Бельгія) з композицією Rhythm inside. П'яте місце - Гай Себастьян (Австралія) з піснею Tonight Again.

У фіналі конкурсу виступили представники 27 країн. Серед них - 10 учасників, які пройшли у фінал під час першого півфіналу, а також 10 учасників з другого півфіналу.

Без відбору до фіналу пройшли Австрія, як переможниця минулорічного Євробачення, Великобританія, Іспанія, Італія, Німеччина, Франція і країна-дебютант Австралія.

Вперше за 12 років Україна не брала участі у конкурсі.

Повний список результатів:

1) Швеція

2) Росія

3) Італія

4) Бельгія

5) Австралія

6) Латвія

7) Естонія

8) Норвегія

9) Ізраїль

10) Сербія

11) Грузія

12) Азербайджан

13) Чорногорія

14) Словенія

15) Румунія

16) Вірменія

17) Албанія

18) Литва

19) Греція

20) Угорщина

21) Іспанія

22) Кіпр

23) Польща

24) Великобританія

25) Франція

26) Німеччина

27) Австрія