У неділю 24 травня у Києві та області очікується хмарна з проясненнями погода.

Про це повідомляє Гідрометцентр.

"Вологість повітря складе близько 61%. Температура повітря вдень +31 градус тепла, до вечора на стовпчику термометра буде близько +11", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Синоптики розповіли, коли чекати на потепління

Вітер днем ​​південно-східного напрямку 5-10 м / с, вночі напрямок вітру зміниться на північно-східний 5-10 м / с.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, у п'ятницю 22 травня, повідомили, що на всю Україну насувається неймовірна спека. Температура повітря зупиниться на рекордній позначці для травня - 23-29 градусів тепла. Жителів більшості регіонів очікує суха сонячна погода.

Тільки на Західній Україні пройдуть короткочасні грозові дощі. Температура повітря вночі становитиме 10-15 градусів тепла, вдень 12-19, у Тернопільській та Хмельницькій областях - 20-26 градусів тепла.

У північних областях переважатиме суха погода. Температура повітря вночі 11-17 градусів тепла, вдень 24-29 градусів тепла.

У центральній частині опадів не передбачається. Температура повітря вночі - 12-17 тепла, вдень - 24-29 градусів тепла.

Жителів східних областей чекає суха погода. Температура повітря вночі становитиме 10-15 тепла, вдень - 22-27 градусів тепла.

У південній частині буде сухо і сонячно. Температура повітря вночі 12-17 тепла, вдень 24-29 градусів тепла.