Вчора у Львові відзначили День пам'яті героїв національно-визвольної боротьби. Свято Героїв почалось вранці покладанням квітів до пам'ятника головному командиру УПА Роману Шухевичу. Студенти Львівського державного університету фізичної культури пробігли від центру міста до Личаківського цвинтаря, де спільно з оркестром вшанували пам'ять загиблих бійців АТО і Небесної сотні.

З такої нагоди активісти провели віче біля пам'ятника Степану Бандері, на яке прийшли герої УПА та представники місцевої влади,активісти патріотичних організацій.

Читайте також: Від отруєння в ресторані постраждали вже 55 львів'ян

Учасники акції урочисто пройшли колоною центром міста. Активісти взяли з собою портрет Степана Бандери, прапори України та червоно-чорні, а біля пам'ятника Шевченку виконали гімн України.

Учасники колони покладали квіти до пам'ятників видатним українцям, які боролися за незалежність і свободу країни. Акцію підтримали учні шкіл, які також пройшли колоною після закінчення уроків.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще