У Ростовській області Росії виявили ешелони, що везли важке озброєння в бік українського кордону.

У мережі з'явилися фотографії залізничних платформ, на яких стоять реактивні системи залпового вогню "Ураган", накриті тентами. Очевидці помітили їх в районі прикордонного селища Матвєєв Курган.

"Урагани" перебували в кількох десятках кілометрів від кордону Росії з Україною. Ймовірно, ешелон з реактивною артилерією проїхав у місто Іловайськ, підконтрольне бойовикам.

Читайте також: На Донбасі перебуває майже 9 тисяч російських військових - штаб АТО

Нагадаємо, протягом першої половини березня на відрізку станцій Марцево - Матвєєв Курган відбувалися завантаження військових ешелонів з технікою. Так, були помічені танки, БТРи, самохідні гаубиці "Акація" та "Мста", а також тягачі та КамАЗи. На станції Марцево до ешелонів приєднували вагони з боєприпасами.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще