На окупованій російсько-терористичними військами території, в Антрациті, гірники відмовились працювати. Вони вимагають від терористів "ЛНР" грошей за уже відвантажене вугілля.

Про це повідомляє "Четверта влада", із посиланням на правозахисника і засновника "Східної правозахисної групи" Павла Лисянського.

Мова йде про страйк на шахті "Комсомольська", де жоден шахтар не спустився в шахту. Гірники вимагають в "уряду" погасити заборгованість із заробітної плати.

Читайте також: На Луганщині затримали двох білорусів, що йшли найматися в "ЛНР"

У виданні зазначають, що раніше шахта "Комсомольська" входила до складу державного підприємства "Антрацит" і вважалася однією з найперспективніших в Україні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Водночас сепаратисти Луганщини вивозять награбоване вугілля до Росії, за інформацією спостережної місії ОБСЄ.

"Протягом звітного тижня місія продовжувала спостерігати збільшення кількості вантажівок, які перетинають кордон в обох напрямках. Місія також продовжувала спостерігати вантажівки, що перевозять вугілля з Луганської області до Російської Федерації через КПП "Гукове", – йдеться у повідомленні спостерігачів.

За їхньою оцінкою, залізницею минулого тижня в напрямку підконтрольних бойовикам територій з Росії прослідувало чотири поїзди, ще три проїхали в зворотному напрямку. При цьому візуально оглянути їх представникам місії не вдалося.