У Тернополі батько насмерть збив свою трирічну дитину. Про це повідомляє прес-служба МВД.

Чоловік за кермом автомобіля Infiniti GX 35 у дворі будинку на вулиці Бережанська наїхав на свого сина. Сталося це приблизно о 19:00.

"Внаслідок отриманих травм дитина померла в реанімаційному відділенні лікарні. Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 2 Карного кодексу – порушення правил безпеки дорожнього руху", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: П'яний водій збив двох школярів на Полтавщині

Нагадаємо, що 24 травня в Ярмолинецькому районі Хмельницької області трапилось ДТП, в результаті чого троє людей загинули, ще троє пасажирів потрапили до лікарні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У Тернополі в ніч з 24 на 25 травня неподалік села Великі Гаї водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням, не вписався в поворот та перекинувся. Він та його троє пасажирів з травмами потрапили до лікарні.