Робочий офіс китайського електронного магната побудували за подобою легендарного "Ентерпрайз" за $ 100 мільйонів. Незвичайна будівля розташувана в прибережній зоні провінції Фуцзянь.

Про це повідомляє The Verge.

Засновник компанії NetDragon Websoft , що розробляє онлайн-ігри, Лю Діянь створив офісну будівлю в натуральну величину зорельота - його довжина становить близько 260 метрів.

Заради втілення цього проекту 43-річному магнату довелося вкласти в нього близько 600 мільйонів юанів, тобто 97 мільйонів доларів.

Читайте також: Дизайнер створив прапор Землі для підкорювачів Всесвіту

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також довелося просити дозвіл на використання образу зорельота у CBS, власника прав на серіал.

В офісному "Ентерпрайз" розмістять всіх співробітники NetDragon Websoft.

Компанія розробила ряд онлайн-ігор, таких як Transformers Online, Heroes of Might and Magic Online, а також займається мобільними додатками.

Довідка. Star Trek чи "Зоряний шлях" - популярна науково-фантастична медіафраншіза, що включає на сьогоднішній день шість телевізійних серіалів (у тому числі мультиплікаційний), 12 повнометражних фільмів, сотні книг і оповідань, величезну кількість комп'ютерних ігор.

Вважається, що "Зоряний шлях" вніс істотний внесок в американську масову культуру і створив оригінальну субкультуру.

Автором ідеї та засновником Всесвіту "Зоряного шляху", який започаткував перший вихід серіалу на екрани 8 вересня 1966 року, є Джин Родденберрі.