Мама фронтмена гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка Ольга написала книгу "Моя дорога птаха. Мамина книжка", в якій розповіла, як пережила важку втрату. Текст надрукувало популярне видавництво "Видавництво Старого Лева", її презентують на "Арсеналі ідей" у Києві з 27 по 31 травня.

"Вона прийшла до нас у видавництво саме тому, що в збірці "Казки під подушку" ми надрукували казку Кузьми. Виявляється, він збирався написати цілу збірку казок від імені янголятка Лельчика. Не встиг. Ця книга - це справді мамина книга, мамині дуже теплі спогади про дорогого сина, мамою відібрані знімки. на Вона дуже перегукується з його піснею "Старі фотографії", - розповіла своїй сторінці в Facebook засновник видавництва Марія Савка.

Читайте також: У Києві концерт на честь Кузьми Скрябіна зібрав аншлаг

Мама артиста на прес-конференції перед київським концертом на честь її сина розповіла про те, що пораду написати книгу, в якій вона виклала б свої переживання від втрати єдиної дитини, дав психолог.

"Це було так нестерпно, що треба було щось робити. І тоді лікар використала чистий прийом. Ручку дала, журнал, зошит і сказала писати. Ось я і написала. Написала про садок, про школу. А через якийсь час створила ще й другу частину, в якій розповіла про його погляди. Про його становленні в Києві, про ставлення до нас. Про ставлення до України взагалі", - поділилася Ольга Кузьменко.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У книзі багато раритетних фотографій з сімейного архіву та спогадів про дитинство Кузьми і його творчі починання

Нагадаємо, що 20 травня відбувся пам'ятний концерт на честь Андрія Кузьменка, на якому його друзі, учасники колективу виконали його хіти - від ліричних композицій до веселий пісень в епатажному виконанні, як і любив Кузьма.