В ніч із 27 на 28 бойовики продовжили обстріли українських позицій по всіх напрямках.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Майже весь вогонь своєї артилерії сучасні варвари зосередили на Донецькому напрямку, обстрілюючи Піски, Тарамчук, Березове та Мар'їнку. З гранатометів били по Опитному, Новотроїцькому та шахті Бутовка. З великокаліберних кулеметів - по Авдіївці", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Терористи атакували бійців АТО по всій лінії розмежування

Вночі в районі Березового відбулося бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою противника. У цьому ж населеному пункті терористи застосували реактивну систему залпового вогню "Град".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У Луганській області стріляли із мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по Оріховому, Жовтому, Щастю, Трьохізбенці, Болотяному.

На Артемівському напрямку вели вогонь із мінометів по Лозовому,Троїцькому та Новозванівці. Тут також відбулося бойове зіткнення з ДРГ противника. Відбувся бій і в районі Нелипівки. В обох випадках наші військові дали сепаратистам відсіч.

На Маріупольському напрямку з 120 мм мінометів російсько-терористичні найманці гатили по Широкиному. А з 82 мм - по Миколаївці.

"Ніч в районі Маріуполя пройшла у напруженій тиші", - підсумував речник АТО Леонід Матюхін.