Сьогодні о 19:00 в столичному кінотеатрі "Кінопанорама" покажуть документальний фільм "Євромайдан SOS. Право на гідність". Всі бажаючі можуть відвідати фільм безкоштовно.

Автором проекту є режисер Світлана Ліщинська. До реалізації долучились інші волонтери – оператори та продакшн-студія Activ Vision.

"Це фільм про взаємодопомогу, про те, що мотивує людей волонтерити. Це розповідь про те, як розвивалася перша масштабна волонтерська ініціатива України. Про те, як під час Революції Гідності люди об'єднались, щоб захищати права інших людей", - повідомляють організатори.

Після показу відбудеться панельна дискусія "Від в'язнів Банкової - до в'язнів Кремля. Шляхи до свободи або #LetMyPeopleGo". Вона присвячена двом із тем, над якими зараз працює ініціатива: розслідуванню злочинів, скоєних під час Євромайдану, а також визволенню українських політичних в'язнів у РФ.

Матеріал по темі: Вавілон'13 знімає повнометражний фільм про війну

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що "Євромайдан SOS" – ініціатива, яка під час Революції Гідності об'єднала людей, готових з ризиком для себе захищати права, свободу та життя учасників протесту. Зараз це - величезна спільнота людей. Тисячі волонтерів у всіх регіонах України і за її межами. А також сотні тисяч читачів сторінок у соціальних мережах.