Уряд Швейцарії виділить Україні понад 4,3 мільйона доларів на створення і розвиток системи електронного уряду. Про це повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

"Сьогодні ми розглядаємо питання електронного уряду не лише як створення офісів надання публічних послуг, а також як підтримку електронної демократії. 4,3 мільйона, на мою думку, дуже швидко дадуть ефект", – сказав Зубко.

Чиновник повідомив, що пілотні проекти електронного уряду впровадять у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській і Одеській областях.

Матеріал по темі: Російський рубль обвалився після атаки на Мар'їнку

Меморандум про спільні зусилля у його впровадженні підписали віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко та директор Швейцарського бюро співробітництва в Україні Гуідо Бельтрані.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, що Євросоюз неодноразово наголошував на необхідності розвитку електронного уряду в Україні. На думку європейських лідерів, це значно пришвидшить боротьбу з корупцією в країні.