10 червня донецький культурний центр "Ізоляція" відкриває в Києві нову виставку. Цього разу киянами покажуть картини найпопулярніших донецьких художників, створені в 2014 році, які вдалось врятувати від терористів.

Глядач побачать роботи Гамлета Зіньківського, Apl315, Давида Чичкана, Юрія Пікуля та Володимира Кузнєцова. На виставці також покажуть відеоінсталяцію про історію фонду - це частина мистецького проекту, який вже демонстрували в Парижі.

Активісти обрали нову локацію - в будівлі поряд з судоремонтним заводом, де раніше був цех. Відкриття запланували на 10 червня за адресою вул.Набережно-Лугова, 8.

9 червня там покажуть програму сучасної класики від Ensemble Nostri Temporis.

Матеріал по темі: Кращим сценаристам безкоштовно знімуть рекламні ролики

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що рік тому територію "Ізоляції" в Донецьку захопили терористи самопроголошеної ДНР. Культурний простір досі використовують як в'язницю, місце страти і базу підготовки бойовиків.

Творче об'єднання після переїзду до Києва з окупованого Донецька продовжує активну діяльність. Серед останніх проектів - виставка в Palais de Tokyo у Парижі, проект на Венеціанській бієнале і колаборація з університетом Villa Arson (Ніцца).