Минулої ночі невідомі особи у балаклавах знесли кілька наметів, несанкціоновано встановлених на Майдані Незалежності в Києві. Про це йдеться на сайті МВС.

"О 01:25 столичні правоохоронці виїхали на майдан Незалежності для з'ясування інформації про конфлікт між протестувальниками та невідомими. Мітингувальники розповіли міліціонерам, що близько двадцяти осіб в балаклавах, не пояснюючи мотивів, розкидали шість наметів, які протестувальники несанкціоновано встановили під час проведення заходів. Від написання заяв до правоохоронних органів присутні громадяни відмовились", – йдеться в повідомленні.

За даними міліції, під час згортання повалених наметів правоохоронці виявили пляшки з-під алкоголю і медичний шприц з рідиною.

За фактом події триває перевірка.

Читайте також: Активісти вимагають звіту Порошенка на Майдані

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У соціальних мережах минулої ночі писали про знесення невідомими наметового містечка у центрі Києва. Кілька наметів встановили напередодні активісти, про їхню приналежність до організації чи партії нічого не відомо.