Пілоти ВВС викладають фотографії, які зачаровують. Щоправда, інколи подібні селфі можуть призвести до невтішних для автора наслідків.

Про це повідомляє видання Fishki.net із посиланням на Defense Tech.

На світлинах свої селфі показують пілоти із різних країн: пілот Королівських ВПС Нідерландів робить фото в момент, коли його F-16 пролітає повз Boeing 787, Данський пілот F-16 робить селфі.

Є фото і від пілота ВПС США, і швейцарського пілота винищувальної авіації Schweizer Luftwaffe, а також фотографія одного з пілотів групи "Блакитні ангели", зроблена над стадіоном Нейві-Марін Корпс Меморіал Стадіум в Аннаполісі.

Читайте також: П'яний росіянин розбив пам'ятник Леніну, роблячи ефектне селфі

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пілот датського винищувача F-16 робить селфі у момент пуску ракети Sidewinder, яка тільки починає рух, супроводжуване яскравим реактивним вихлопом

Водночас, "фотографії, зроблені на війні, можуть створити автору великі проблеми - що і відбулося на цьому тижні", - зазначає видання.

За словами генерала ВПС Хока Карлайла, розвідувальна команда ВПС США у співпраці з 361 групою ISR (Intelligence, Surveillance and Reconnaissance - "Розвідка, Спостереження і Рекогносцирування") отримала цінні результати під час рядового спостереження за акаунтами в соціальних мережах, пов'язаними з Ісламським державою.

Один бойовик зробив селфі на тлі штаб-квартири і розмістив його в інтернеті.

"Хлопці на авіабазі Hurlburt Field працювали як завжди - проводили аналіз соціальних мереж. Раптом на одному з форумів їм на очі потрапила фотографія ідіота на тлі командного центру. Там же він хвалився командними і військовими можливостями ІДІЛ. Наші хлопці зачепилися за ниточку, розкрутили її, і через 22 години три JDAM- "розумні" бомби-зрівняли цей штаб із землею", - розповів генерал Карлайл.

Інші деталі операції ВПС США оприлюднені не були, також в секреті тримається і місце розташування знищеного штабу.