Вчора вночі невідомі знесли два пам'ятники Леніну в селі Шарівка Білокуракинського району та в селі Танюшівка Новопсковського району Луганської області. Про це повідомляє ВО Свобода в Twitter.

Нагадаємо, що по всій Україні активно прибирають пам'ятники вождю соціалістичної революції. 5 червня працівники комунальних підприємств Мелітополя рано-вранці в зняли з постаментів і відправили на склад три скульптури Леніна. Днем раніше чиновники місцевої міськради видали відповідні дозвільні документи.

3 червня вранці в Слов'янську демонтували пам'ятник Леніну. Його прибрали за допомогою спецтехніки. Глава МВС Арсен Аваков звернув увагу, що пам'ятник демонтували "дуже культурно".

Матеріал по темі: П'яний росіянин розбив пам'ятник Леніну, роблячи ефектне селфі

Хвиля знесення пам'ятників Леніну докотилася і до Росії. 24 квітня невідомі в Біробіджані на Далекому Сході РФ зруйнували пам'ятник вождю, встановлений на території заводу "Дальсільмаш".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще