Виконавчий продюсер мультсеріалу "Сімпсони" Ел Джин розповів, що в 27-му сезоні шоу розлучаться його головні герої - Гомер та Мардж Сімпсон.

Про це повідомляє пише "Variety" з посиланням на виконавчого продюсера серіалу Ел Джин.

У новому сезоні у Гомера виявлять нарколепсію. Він буде несподівано засинати в будь-яких непідходящих місцях. Його захворювання поставить під загрозу багаторічний шлюб Сімпсонів.

"Гомер і Мардж офіційно розлучаться, і Гомер закохається в свого фармацевта - її озвучить Ліна Данем",- зазначив Джин.

Читайте також: Вийшов офіційний трейлер до фільму "Марсіанин"

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Раніше стало відомо, що у спецвипуску 27-го сезону відомого мультсеріалу, який покажуть на Хеллоуїн, персонаж Сайдшоу Другий номер Боб вб'є сина Барта Сімпсона.

Нагадаємо, "Сімпсони" це найдовший мультсеріал в історії американського телебачення. Він названий на честь однойменної сім'ї, яка мешкає у вигаданому містечку Спрінгфілд. Мультсеріал дебютував 17 грудня 1989 року на телеканалі FOX. Це сатирична пародія на стиль життя середнього класу США.