Вночі терористи в зоні АТО 40 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

До півночі в районі Донецька терористи продовжили активні обстріли з великокаліберної зброї, яка заборонена Мінськими домовленостями.

Опитне, Авдіївка, шахта Бутівка і Піски бойовики обстріляли з 122-мм гаубиць, мінометів різних калібрів, гранатометів, а також зі стрілецької зброї.

Мінометним вогнем бойовики накрили Троїцьке та Золоте.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

З опівночі бойовики не припинили обстріли і 18 разів відкривали вогонь по позиціям сил АТО. Знову ж таки по околицях населених пунктів, що розташовані поблизу Донецького аеропорту.

Читайте також: Сепаратисти 8 разів обстріляли Піски - прес-центр АТО

Терористи зі 120-мм гармат два рази били по Мар'їнці, а з 122-мм артилерійських систем - по Старогнатівці. Також з крупнокаліберної артилерії бойовики двічі били по Гранітному і Золотому.

Обстріли зафіксовані в районі Маріуполя. Бойовики обстріляли Чермалик з мінометів калібру 120 мм.

В районі Луганська бандити двічі обстрілювали Кримське з гранатометів, зенітних установок та озброєння, яке встановлене на бойові машини піхоти.