На тренувальній базі полку "Азов" пройшло фінальне випробування новобранців "Азов Спартан".

Про це пише офіційний сайт "Азова".

"Кожен день рекрути тренувальної бази полку Азов інтенсивно тренуються, щодня їх тіло знаходить велику силу, а воля міцніє. Кожен день. Але після трьох тижнів наполегливих тренувань є особливий день. Це день фінального випробування - Азов Спартан. Ті, хто пройдуть цей іспит, отримають особливий статус та преференції при відборі в бойові підрозділи полку", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Артилеристи тренувалися відбивати наступ бронегрупи

"Спартанський" іспит має скласти кожен новобранець, що пройшов насичений двотижневий курс підготовки на тренувальній базі полку "Азов".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Він включає 10 км марш-кидок, після цього 2,5 км треба пронести рюкзак з піском 70 кг, проповзти 70 метрів на спині тягнучи за собою рюкзак і 70 метрів назад по пластунськи.

Далі треба буде пройти смугу перешкод, спуститися з альпіністської системи з 4 поверху, і протриматися 3 раунди по 2 хвилини в боротьбі проти один одного та інструкторів. Все це відбувається абсолютно без перепочинку.

Ті, хто здали іспит успішно, - відправляться на схід України, де захищатимуть Україну.