В результаті бойових зіткнень силовиків АТО і сепаратистів біля аеропорту Донецька ватажок підрозділу Сомалі Михайло Толстих, більш відомий як Гіві, отримав важке поранення.

Про це повідомляють Подробности.

"Гіві поранений, це вже 100%. З ним також поранено ще 15 осіб, всі - важко. Обіцяють помститися", - повідомила журналіст програми з місця подій.

Читайте також: Американського сенатора запропонували відправити до Гіві й Мотороли

Раніше про поранення ватажка банди Сомалі і смерті його зама "Жаху" повідомляли в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Гіві 300-й. Слава Героям! ДУК ОТГ Семена і 93 бригада відпрацювали на ура! Є надія що ця собака скоро зустрінеться з "Жахом" на тому світі", - написав користувач Facebook Василь Андрєєв.

У "ДНР" інформацію не коментують.

За даними ЗМІ, в неділю під Донецьком почався важкий бій, в результаті якого снаряд української армії потрапив у штаб сепаратистів.

В січні 2015 року в мережі з'явилося відео, на якому польовий командир сепаратистів Гіві знущається знущається над "кіборгами", що потрапили в полон в донецькому аеропорту.