Група бойовиків у ніч на середу намагалася прорвати позиції української армії під Мар'їнкою.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"В ніч з вівторка на середу підконтрольні російській владі злочинці не лише продовжили обстріли, але й здійснили спробу прориву. Після опівночі штурмова група чисельністю близько 30 бойовиків безрезультатно атакувала наші позиції в районі Мар'їнки", - говориться у повідомленні.

У штабі АТО додають, що після цього ще одна група чисельністю не менше 150 бойовиків під прикриттям 120-мм мінометів штурмувала позиції сил АТО. Інформація про результати зіткнення та втрати з обох боків уточнюється.

Читайте також: "ДНР" сподівається на офіційне визнання з боку Росії та Еквадору

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Загалом за минулу ніч зафіксовано близько 40 випадків обстрілів сил АТО та об'єктів інфраструктури населених пунктів. Мар'їнку перед спробою прориву обстрілювали зі 120-мм мінометів та озброєння танків. З такого ж озброєння обстрілювали Старогнатівку", - відзначають у прес-центрі АТО.

На Луганщині зі 122-мм гаубиць обстрілювали Оріхове й Новотошківку, з мінометів калібру 120 мм – Золоте, з гранатометів – Трьохізбенку. Біля Артемівська 120-мм міни вибухали біля позицій сил АТО поруч з Троїцьким. Там же зафіксовані обстріли з танка та переносної версії системи "Град".