Африканський пінгвін, тікаючи від повені у Тбілісі, пробіг 60 кілометрів та опинився на кордоні з Азербайджаном. Про це повідомляє "Грузія Online".

Пінгвіна знайшли біля Красного мосту, розташованого на річці Храмі, біля кордону з Азербайджаном. Відстань від Тбілісі до моста, який розділяє Грузію з Азербайджаном, становить близько 60 км.

Представник зоопарку повідомив, що за пінгвіном вже виїхали і найближчим часом його повернуть до зоопарку.

Видання повідомляє, що такі пінгвіни з'явилися в Тбіліському зоопарку в липні минулого року. Їх привезли з Англії. Для тварин спеціально облаштували місцевість з великим басейном, піщаним пляжем, маленькими печерами і глиняними гніздами, щоб тварии комфортно себе почували.

Матеріал по темі: Через повінь в Грузії із зоопарку розбіглися тварини (фото)

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, що вночі 14-го червня у столиці Грузії сталась масштабна повінь. Селевий потік фактично знищив зоопарк Тбілісі. Загинуло більше половини тварин, десятки втекли, у тому числі такі небезпечні хижаки, як ведмеді, тигри, вовки і лев. Деяких з них пізніше застрелили фахівці з вилову тварин.