У ніч на неділю, 14 червня, після сильних злив затопило центральні райони столиці Грузії - Тбілісі.

Про це повідомляє портал "Новини-Грузія".

Загинули не менше семи осіб. Доля ще десяти людей залишається невідомою, повідомив мер Тбілісі Давид Нармані.

Затоплено тбіліський зоопарк і тварини вирвалися з кліток. Водою змитий приватний притулок для бездомних тварин. У центрі Тбілісі триває спецоперація в зв'язку з масовою втечею під час повені із зоопарку левів, тигрів, ведмедів і вовків.

Мер Тбілісі Давид Нармані заявив, що найскладніша ситуація на даний момент зберігається в районі Ваке-Сабуртало, в ущелині річки Вере, яка вийшла з берегів і затопила приватні будинки, а також на Цхнетской трасі, де зійшов зсув.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"В ущелині Вере рятувальники вивели вісім дітей і десять дорослих, але там ще залишаються люди", - сказав Нармані.

Читайте також: Чотирнадцять людей постраждали через зливу в Тбілісі

За інформацією мера, зараз рівень річки Вере впав на три метри, служби мерії почали введення спецтехніки і поступово просуваються уздовж ущелини. На допомогу Тбілісі мобілізована армія.

У районі площі Героїв, де розташований зоопарк, звідки під час повені масово втекли хижаки, залишається оточення, спецназ продовжує розшукувати тварин. Частина звірів була застрелена, частину вдалося приспати і повернути в зоопарк.